Térburkolás - térkövezés felsőfokon | Térkőrakás, viacolor, burkolás, földmunka, kertépítés, parkosítás

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Írja le elképzeléseit
vagy kérjen
ingyenes visszahívást
!


Kérjük, fogadja el az adatvédelmi feltételeket.
Jelölje be a négyzetet!

+36 (30) 737 - 9181
[minden nap 08:00-20:00]
Tömöri István
Térkövező, Mesterburkoló

Komplex Térkővilág Garancia

Az építőipar mindig is tele volt kétes hírű cégekkel, mesterekkel és segédmunkásokkal, ezért felállítottunk egy 8 pontból álló minőségi garanciát, hogy Ön ne csak a végeredménnyel legyen elégedett, de az egész munkafolyamat során.

 

1. Minőség garancia - Kizárólag magas minőségű, hibátlan megjelenésű alapanyagokkal dolgozunk profi szerszámokkal, tapasztalt, képzett munkatársainkkal.

2. Munkakezdés garancia -  A megbeszélt munkát a megbeszélt időben elkezdjük, ha az időjárás is engedi, mert tudjuk, hogy az Ön ideje is drága.

3. Határidő garancia - A megkezdett munkát határidőre befejezzük, hiszen senki sem szereti sokáig a munkaterületet kerülgetni. Különösen fontos a határidő betartása közterületen, üzletek előtt, parkolók és járdák esetén.

4. Élettartam garancia - Az elkészült munkákra, végeredményre 10 év élettartam garanciát vállalunk. Ha ez idő alatt a normál igénybevétel mellett a terület bármely része megsüllyedt, ingyenes kijavítjuk 10 munkanapon belül.

5. Környezetvédelmi garancia - A munka során a lehető legkörnyezetkímélőbb alapanyagokkal dolgozunk (a legtöbb esetben 100%-ban környezetarát anyagokkal!), mert számunkra is fontos a családtagok, kisállatok egészségének védelme.

6. Szakszerű munkavégzés garancia - A munka elvégzése során maximális körültekintéssel járunk el a teljes munkaterületen. Figyelmetlenségből, gondatlanságból nem okozunk kárt a fűben, kertben, az ingatlanokban.

7. Jószomszéd garancia - A munkát kulturáltan, a lehető legnagyobb csöndben, hangoskodás (italozás) nélkül végezzük. Biztosan nem kell szégyenkeznie a szomszédai előtt, ha bennünket választ!

8. Tisztaság garancia - A munka végeztével tiszta, alapanyagoktól és hulladékoktól mentes munkaterületet hagyunk magunk után.

"Maximálisan meg vagyok elégedve Tömöri István Úrral és az egész csapatával, mert tényleg szépen dolgoznak és betartották a határidőt is."
Vona József, XX. kerület

 

"A munkatársam ajánlotta Istvánékat, mert ők is nagyon meg voltak elégedve velük. Mostanában nagyon felment a térkövezés ára is, mint ahogy minden másé is. Fontos volt számunkra, hogy egy valóban megbízható csapat jöjjön, aki már máshol bizonyított. Nem csalódtam bennük, bátran ajánlom én is őket ezentúl másoknak. "
Lőrinc Edina, Dunaharaszti

 

"István mindvégig nagyon segítőkész volt, nemcsak a tervezésben és a kövek kiválasztásában segített, hanem mindent elintézett az anyagok megrendelésétől a hulladékok elszállításáig. A hozzáértésüket és a végeredményt pedig csak dicsérni lehet. Tisztelettel:"
Tóth János, XII. kerület

 

"Egy Tesco Expressz előtti parkolót kellett felújítani augusztus végén, de még az iskolaidőszak megkezdése előtt, mert a szülők folyton ott parkolnak reggelente. A munkát időben elkezdték és a tanévkezdésig be is fejezték. Maximálisan elégedett vagyok!"
Molnár György, II. kerület

 

Minden jog fenntartva! © 2024 | terkovilag.hu

×
Kérjen ingyenes visszahívást!
A Küldés megnyomásával elfogadja
az Adatvédelmi Tájékoztatót.
Az Ön neve:
Telefonszáma: